KIITOS

Sallan Karhujen järjestämä Alppihiihtoviikko onnistui todella hyvin. Kaikki saatu palaute on ollut tosi hyvää. Kiitos siitä kuuluu Teille talkoolaiset, jotka hymyissä suin hoiditte oman osuuutenne todella hyvin. Todellista talkoohenkeä!
Talkoolaisia tapahtumaan oli tullut kaikkialta Suomesta, mutta erityiskiitos kuluu Teille ”Vanhat Karhulaiset”, jotka tulitte mukaan järjestämään tämän vuoden parasta alppihiihtotapahtumaa.

Suuret kiitokset kisaravintolan väelle!  Teitte valtavan työn ruokkimalla koko talkooväen herkullisilla lounailla, kampanisuilla, muurinpohjalältyillä sekä tietenkin kisamakkaroilla.

Kisojen järjestelyjä on taloudellisesti tukenut iso joukko yrityksiä ja yksityisiä henkilöitä Järjestetyllä keppikampanjalla saatiin hankittua kilpailuun pujottelukepit sekä radiokalustoa, joista on seuralle iloa moneksi vuodeksi eteenpäin.

 

 

Jarkko Korkeasalo
Puheenjohtaja